середу, 23 березня 2016 р.

Сьогодні українців очікує Місячне затемнення.

Більшість мешканців Землі відчують напівтіньове місячне затемнення, яке триватиме сьогодні майже 6 годин. Пік затемнення Місяця припаде на 13:47 за Києвом.
Помилуватись ним зможуть жителі Азії, Австралії та Америки. Про це повідомляє ТСН.
Експерти застерігають, що вплив затемнення відчують більшість мешканців планети. Щоб усе пройшло чинно, варто пам'ятати про деякі важливі поради.
1. Під час затемення корисно планувати майбутній успіх, процвітання та багатство. Думайте про позитив і відганяйте від себе негатив, який накопичився всередині вас під час коридору березневих затемнень.
2. З енергетичної точки зору спостереження за затемненням — негативне. Намагайтеся не виходити з дому в цей період.
3. Обмежте спілкування із неприємними людьми, не беріть у борг і не позичайте. Також не робіть дорогих покупок — вони можуть виявитись зовсім непотрібними.
4. Затемнення — хороший час для медитацій та духовних практик. Якщо ви до цього не вдаєтесь - можете просто відпочити.
5. Не пересаджуйте і не обрізайте рослини. Якщо у вас є діти - допоможіть їм розібратись із наявними страхами та переживаннями.
Затемнення 23 березня станеться у знаці Терезів і торкнеться всіх чотирьох знаків Кардинального Хреста (Овен, Рак, Терези, Козеріг). Нині у світі багато політиків і керівників високого рангу зі знака Терези. Місячне затемнення викличе сильні зміни в кар'єрі, рейтингах і стратегіях цих політиків. Серед них, наприклад, президент України Петро Порошенко і президент Росії Володимир Путін - обидва за гороскопом Терези.

Немає коментарів:

Дописати коментар